Despre noi

Am inceput experienta noastra in domeniul productiei si vanzarii mobilierului comercial si de birou acum 20 de ani.
In tot acest timp am invatat sa oferim o gama larga de solutii pentru amenajarea spatiilor comerciale si de birouri.

Noi nu va oferim doar rafturi metalice sau mobilier de birou si atat. Va punem la dispozitie toata experienta noastra vasta in proiectare, design, amenajari interioare si mercantizare.

Va oferim solutii complete de amenajare a spatiilor comerciale, de depozitare, back office sau birouri.

Stim sa va ascultam nevoile si dorintele si sa va propunem solutii perfect adaptate acestora.

 
Istoricul Marlex
 
Marlex a fost infiintata in anul 1993 activitatea de baza fiind  comertul cu mobilier pentru locuinte.
Din 1997, adaptandu-se la nevoile pietei, Marlex a intrat pe un segment de piata mai putin cunoscut la acel moment: mobilierul metalic comercial. Am inceput atunci importul de rafturi metalice comerciale din Italia. Modelul de succes al afacerii de familie a partenerului nostru italian, a constituit o sursa de inspiratie si de ambitie, de a construi, la randul nostru, o afacere de familie. In acest fel, scopurile si idealurile comune, au dus la o colaborare de succes care exista si in prezent.
Datorita cererilor de personalizare si de accesorizare a spatiilor comerciale, in anul 2000 s-a inceput productia de mobilier, in primul rind mobilier pentru spatii comerciale, iar apoi mobilier pentru bioruri si pentru apartamente. Productia se desfasoara si in prezent in spatiul propriu din Cluj Napoca, Str. Orastiei, nr. 10.
20 de ani de schimbari, adaptare la nevoile pietei, experienta si expertiza acumulata ne recomanda ca partener de incredere pentru clientii nostri care revin constant.
 
Calitatea
Interesul pentru calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim clientilor ne-a determinat sa implementam si sa mentinem un sistem de management al calitatii ISO 9001:2008.

stamp